събота, 11 май 2013 г.

Предлагани услуги от фирма "Елис" ЕООД

Нашите продукти включват: модули за кухни, дневна и хол, детски стаи, всички видове шкафове, гардероби, скринове, бюра, етажерки, библиотеки, офис обзавеждане,  компютърни работни места и други. Предлагат се разнообразни решения за оптимизация на пространството и фукционалност- различни видове отваряния и плъзгания и повдигащи механизми .За всеки клиент се изготвя индивидуален проект по зададени размери .Изработката е изцяло по визията и изискванията на клиента по отношение на форма дизайн, остъкляване,цвят с възможност за вграждане на уреди различни механизми и начини на отваряне,кухненски механизми за плавно прибиране и вграждане,системи и водачи за чекмеджета, системи за плъзгащи се гардероби и аксесоари,мебелни крака, стъпки и дистационери, крепежни елементи,рафтоносачи,стъклодържачи, приборници,кошчета,водобранни лайсни,мебелни дръжки и др.


Основните материали, които се използват при изработка на  различни детайли и мебелите са: плоскости ПДЧ или МДФ с меламиново покритие или естествен фурнир в подходящи цветови гами ,кухненски термоплотове, гръбчета ,лайсни . 

Опитът и техниката, с която  разполагаме, позволява съчетаването на разнородни материали в един проект, като резултата отговаря на очакванията на всеки клиент за обзавеждане на частни домове хотелски комплекси, ресторанти и заведения, търговски обекти, обществени сгради ,офиси . Всички изделия се произвеждат по поръчка това може да стане по снимка от сайта, друга снимка, проект от клиента на които са зададени размери  Професионалните решения ,които  предлагаме   са базирани на идеята за комфорт, удобство, стил на обзавеждането. Мебелите, кои то произвежда фирмата могат да бъдат поръчани като индивидуални модели, проекти и размери. Така може да се използва пространството максимално добре и да се изрази уникалната същност на всяко помещение.

0 коментара:

Публикуване на коментар